Termeni Si ConditiiAcest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.fliotravel.ro. Accesand si utilizand websiteul www.fliotravel.ro acceptati automat termenii si conditiile de mai jos, care se aplica tuturor utilizatorilor. Acest website este detinut si administrat de S.C. FLIO Travel&Events SRL-D. Utilizarea in scopuri comerciala a continutului acestui website este strict interzisa.
Utilizatorul websiteului www.fliotravel.ro este de acord sa respecte urmatoarele obligatii (fara a se limita la):
– garantarea veridicitatii datelor furnizate
– declararea pe proprie raspunderea a detinerii capacitatii legale de a initia actiuni juridice
– asumarea responsabilitatii pentru toate tranzactiile efectuate in numele sau

Conditii de rezervare si achizitionare a serviciilor pe www.fliotravel.ro

Serviciile afisate pe siteul www.fliotravel.ro pot fi achizitionate in functie de disponibilitatea furnizorilor, respectand conditiile impuse de acestia si numai dupa confirmarea disponibilitatii lor de catre un agent de turism Flio Travel.
Pentru fiecare pachet achizitionat se va incheia un contract intre SC FLIO Travel&Events SRL-D si client.
Anularea sau modificarea unui serviciu achizitionat se poate face doar respectand termenii si conditiile impuse de furnizori si costurile aferente rezultate. Solicitarea anularii sau modificarii se va transmite in scris, pe e-mail catre Flio Travel.
Plata serviciilor se poate face numai prin modalitatile precizate in sectiunea “Cum platesc?” a acestui website. Documentele de calatorie aferente unui serviciu achizitionat vor fi emise numai dupa achitarea integrala a acelui serviciu.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. FLIO Travel&Events SRL-D, OPERATOR DE DATE CU CARACTER PERSONAL inregistrat cu numarul 34432 are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt servicii hoteliere si de turism, servicii de asigurari si reasigurari si servicii de comunicatii electronice.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare procesarii solicitarii Dumneavoastra. Refuzul dvs. determina imposibilitatea concretizarii serviciului solicitat.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai angajatilor si colaboratorilor Flio Travel.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata trimisa pe adresa de e-mail office@fliotravel.ro.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Flio Travel poate aduce modificari sectiunii “Termeni si conditii” fara a anunta acest lucru in prealabil.